Ugrás a fő tartalomhoz Betűméret növelés Betűméret csökkentés Akadálymentesítés Eredeti nézet
Menü

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Blog

Elhalasztva

Kedves Egyesületi tagunk, kedves Honlaplátogató!

Az OHE elnöksége március 10-én arról döntött, hogy az új koronavírus magyarországi megjelenése miatt a május 5-6-ára meghirdetett 30. Országos HR Konferenciát és Kiállítást későbbi időpontra halasztja.

Döntésünket megerősítette a kormány március 11-i határozata, amellyel a koronavírus-járvány miatt az ország teljes területére rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdetett, és ennek részeként a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények betiltásáról rendelkezett.

Ezúton köszönjük a konferencia iránti sok érdeklődést, az eddig regisztrált résztvevői és a kiállítói jelentkezéseket! Köszönet mindenkinek, aki az előkészítésben közreműködött, kiemelten felkért előadóinknak a közös gondolkodásért,  a témákra való felkészülésért, számítunk továbbra is részvételükre a későbbi időpontra halasztott konferenciánkon.

A koronavírus terjedése, a napról-napra változó helyzet miatt a HR területen dolgozó szakembereknek és vezetőknek egyre nehezebb döntéseket kell meghozniuk. Szakmai egyesületként ezért fontos feladatunknak tekintjük, hogy segítsük HR-es kollégáink munkáját. A közös gondolkodás, a tudásmegosztás hozzájárulhat a megfelelő megoldások megtalálásához.

Ha van olyan kérdése, amely munkatársait foglalkoztatja, vagy olyan, amelyre eddig nem talált szakértő választ, talán már olyan jó gyakorlata, amelyet szívesen megosztana, kérjük, tegye közkinccsé a HR-es közösség számára.

Készséggel állunk rendelkezésre – email: office@ohe.hu; telefon: +36 30 995 1346, +36 30 979 9036 .

Reméljük, mielőbb találkozunk 30. konferenciánkon, jelenlegi terveink szerint az ősz folyamán, és lesz alkalmunk ünnepelni!

Megértésüket köszönjük!

Szűts Ildikó
OHE elnök

Ajánló

Dr. Németh Tamás
2024. február 22.

Egyetemi vonalon erősít az OHE

Kedves Egyesületi tagunk, kedves Honlaplátogató! Az OHE elnöksége március 10-én arról döntött, hogy az új koronavírus magyarországi megjelenése miatt a május 5-6-ára meghirdetett ...