Ugrás a fő tartalomhoz Betűméret növelés Betűméret csökkentés Akadálymentesítés Eredeti nézet
Menü

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Tagság

Érvek az OHE tagság mellett

Csatlakozzon a HR szakma!

Miért érdemes az OHE-közösséghez csatlakozni?

Mert hiszünk az egységben, a szakmai közösség objektív erejében, a tudásmegosztáson alapuló európai szellemiségben és a magunk nem múló energiadús ambíciójában, amely egy valódi életerős, érdekképviselő platform létrehozását akarja.

Amit egyesületünk adni tud: időről időre megújuló, minőségi szolgáltatási kör:

Sajtófigyelés – a HR-szakemberek számára releváns írásokból.

OHE Friss – nem hírlevél, de mégis valami olyasmi. Akkor küldjük, amikor van olyan információ, hír, amelyet fontosnak tartunk megosztani az OHE-közösség tagjaival.

OHE-konferencia – kedvezményes részvételi lehetőség az országos HR-konferencián, a szakma évente megrendezett találkozási és tudásaktiválási fórumán.

HR-vonatkozású rendezvények, társkonferenciák – vannak olyan témák, amelyekre nem önálló rendezvényt szervezünk, hanem csatlakozunk egy meglévőhöz, részt vállalunk a szervezésében. Azokról a rendezvényekről, amelyekről azt gondoljuk, hogy jók, hasznosak, fontosak tagjaink számára, nemcsak tudósítunk, hanem partnerséget is adunk. Ez konkrét megtakarítást is jelenthet az OHE-tagoknak – átlagosan 10-20%-ot a konferencia árakból.

Képzésekről, eseményekről hír az egyesület honlapján – tagjaink részére díjkedvezményekkel.

OHE honlap (www.ohe.hu) – online platform a tagközösség igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal.

Forrásbevonás lehetőségei – folyamatos tájékoztatás az aktuálisan igénybe vehető pályázatokról, amelyek a HR területén igénybe vehetők.

Kedvezményes szakirodalom – az aktuális ajánlatok a www.ohe.hu honlapon érhetők el (a szakirodalom menüpontban), ajánlóval. Tagjaink kedvezményes áron rendelhetik meg az adott könyveket.

Szakértői tudástár – az OHE szakértői csapata 48 órán belül vállalja, hogy a feltett kérdéseket írásban megválaszolja. Kérdezze kollégáinkat!

Blog – szakmai írásokat, cikkeket, tanulmányokat örömmel osztunk meg az OHE-közösséggel az egyesület www.ohe.hu honlapján. Ezeket az office@ohe.hu emailcímre várják kollégáink (a szerkesztés jogát az OHE fenntartja).

Nemzetközi tudás – az OHE partnerszervezetei által lehetőségünk van olyan kutatásokban való részvételre, amelyek határainkon átívelő, globális eredményeket produkálnak. Az OHE tagjai számára részvételi és felhasználási lehetőséget biztosítunk.

Milyen időszakra vonatkozik az OHE tagság?

Minden belépő tag 1 évre válik az Országos Humánmenedzsment Egyesület tagjává.

Az egy év, a beérkezett tagdíj napjától 365 napig tart. A lejárat előtt 30 nappal a tagokat tájékoztatjuk a hosszabbítás lehetőségeiről.

Tagsági díjak

80.000 Ft
50 fő munkavállalói létszámig
120.000 Ft
50-500 fő munkavállaló esetén
150.000 Ft
500 fő feletti munkavállaló esetén
24.000 Ft
Egyéni tagság
2.000 Ft
Diák nappali hallgató jogviszony

Jelentkezés


kapcsolattartó személySzámlázási cím