Ugrás a fő tartalomhoz Betűméret növelés Betűméret csökkentés Akadálymentesítés Eredeti nézet
Menü

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Tagság

Miért érdemes az OHE-közösséghez csatlakozni?

Mert hiszünk az egységben, a szakmai közösség objektív erejében, a tudásmegosztáson alapuló európai szellemiségben és a magunk nem múló energiadús ambíciójában, amely egy valódi életerős, érdekképviselő platform létrehozását akarja.

Amit egyesületünk adni tud: időről időre megújuló, minőségi szolgáltatási kör:

Sajtófigyelés – a HR-szakemberek számára releváns írásokból.

OHE Friss – nem hírlevél, de mégis valami olyasmi. Akkor küldjük, amikor van olyan információ, hír, amelyet fontosnak tartunk megosztani az OHE-közösség tagjaival.

OHE-konferencia – kedvezményes részvételi lehetőség az országos HR-konferencián, a szakma évente megrendezett találkozási és tudásaktiválási fórumán.

HR-vonatkozású rendezvények, társkonferenciák – vannak olyan témák, amelyekre nem önálló rendezvényt szervezünk, hanem csatlakozunk egy meglévőhöz, részt vállalunk a szervezésében. Azokról a rendezvényekről, amelyekről azt gondoljuk, hogy jók, hasznosak, fontosak tagjaink számára, nemcsak tudósítunk, hanem partnerséget is adunk. Ez konkrét megtakarítást is jelenthet az OHE-tagoknak – ingyenes részvétel vagy társrendezvények esetén átlagosan 10-20%-ot a konferencia árakból.

Képzésekről, eseményekről hír az egyesület honlapján – tagjaink részére akár díjkedvezményekkel is.

OHE honlap (www.ohe.hu) – online platform a tagközösség igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal.

OHE TV – a YouTube csatornán elérhető, izgalmas, aktuális tartalmakkal évente többször jelentkező online tudásmegosztó fórum.

Forrásbevonás lehetőségei – folyamatos tájékoztatás az aktuálisan igénybe vehető pályázatokról, amelyek a HR területén igénybe vehetők.

Szakértői tudástár – az OHE szakértői csapata vállalja, hogy a feltett kérdéseket írásban megválaszolja. Kérdezze kollégáinkat!

Blog – szakmai írásokat, cikkeket, tanulmányokat örömmel osztunk meg az OHE-közösséggel az egyesület www.ohe.hu honlapján. Ezeket az office@ohe.hu emailcímre várják kollégáink (a szerkesztés jogát az OHE fenntartja).

Nemzetközi kapcsolatok – Az OHE képviseli a magyarországi HR szakmát az erurópai 34 országot tömörítő European Association for People Management EAPM nemzetközi szervezetben. Fontosnak tartjuk a nemzetközi kapcsolatok ápolását és erősítését. Kiemelten kezeljük az európai országok hasonló szervezeteivel történő együttműködéseket, elsősorban a tudástranszfer elősegítése érdekében.

Nemzetközi tudás – az OHE partnerszervezetei által lehetőségünk van olyan kutatásokban való részvételre, amelyek határainkon átívelő, globális eredményeket produkálnak. Az OHE tagjai számára részvételi és felhasználási lehetőséget biztosítunk.

A tagsági jogviszonyt az ide vonatkozó hatályos jogszabályok és az Alapszabály szabályozza.

Reméljük, hogy a jövőben (is) tagjaink között tudhatjuk!

Tagsági díjak

80.000 Ft
50 fő munkavállalói létszámig
120.000 Ft
50-500 fő munkavállaló esetén
150.000 Ft
500 fő feletti munkavállaló esetén
24.000 Ft
Egyéni tagság
2.000 Ft
Diák nappali hallgató jogviszony

Jelentkezés


kapcsolattartó személySzámlázási cím