Ugrás a fő tartalomhoz Betűméret növelés Betűméret csökkentés Akadálymentesítés Eredeti nézet
Menü

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Blog

Ongropack Zrt.

Tanulmányút 4

Időpont: 2019. október 18.

Helyszín: Miskolc és Szikszó

A fóliagyártással foglalkozó Ongropack Zrt. a modern gyártási technológia és a folyamatos korszerűsítés mellett tudatos figyelmet fordít a legjobb foglalkoztatási és HR gyakorlatok működtetésére.

A munkatársak beillesztését, illetve az idősebb, tapasztaltabb munkatársak tudás átadását és motivációját mentor programmal támogatják. Figyelmet fordítanak a szakemberek megtartására, egészségmegőrzésére, a munka-magánélet egyensúlyát biztosító programokra. A vállalati kultúrát a családbarát szemlélet jellemzi, a tanulás-fejlődési lehetőségek nyitottságával és a szociális támogatási rendszerrel hosszútávú munkatársi partnerkapcsolatot céloznak meg.

„Felelősséggel a közösségért” az Ongropack Kft. egyik legfontosabb társadalmi felelősségének a munkavállalói kapcsolatait tartja. Céljainak eléréséhez valamennyi munkavállalójának elkötelezettsége, naprakész tudása, proaktív hozzáállása szükséges.

Külön örömünkre szolgált, hogy a tanulmányúthoz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kormányhivatal munkatársai is csatlakoztak.

Az EFOP- 5.2.2-17-2017-00130 Aktív Kormenedzsment Mintaprogram vállalt célja az 50+ generáció esetében egy komplex esélyteremtő, társadalmi felzárkózási modell kialakítása. A mintaprogram kidolgozása nemzetközi partnerek bevonásával történik. A projekt vállalásai között évente 6 alkalommal műhelymunka, 4 alkalommal tanulmányút, valamint képzések szerepelnek. A projektben vállalt disszemináció során a tapasztalatok megosztása a hazai szakemberek körében tréningek, műhelymunkák formájában történik.

Ajánló

2024. május 17.

Fontos bejelentés!

Tanulmányút 4 Időpont: 2019. október 18. Helyszín: Miskolc és Szikszó A fóliagyártással foglalkozó Ongropack Zrt. a modern gyártási technológia és a folyamatos korszerűsíté...

2024. május 17.

A visszaszámlálás megkezdődött

Tanulmányút 4 Időpont: 2019. október 18. Helyszín: Miskolc és Szikszó A fóliagyártással foglalkozó Ongropack Zrt. a modern gyártási technológia és a folyamatos korszerűsíté...