Ugrás a fő tartalomhoz Betűméret növelés Betűméret csökkentés Akadálymentesítés Eredeti nézet
Menü

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Rendezvények

2020

30. Országos HR Konferencia és Kiállítás
későbbi időpontra halasztva

Ünnepi évre készülünk, a OHE 30. születésnapjára és 30. HR konferenciájára! 

Nagy dolog egy egyesület életében megélni a 30. születésnapot. Ezért ezt a konferenciát egy kicsit az ünneplés jegyében terveztük, a program alapvetően mégis arról szól, miként készüljünk a negyedik X-re.

Időt szánunk nem szokványos módon a konferencián a gazdasági környezet, a munkaerőpiac várható kihívásainak, és hasznos ötleteket kívánunk adni ahhoz, hogy a folyamatosan megkövetelt fejlődés és változás menedzselésében miként lehet sikeres egy vezető vagy a HR szervezet.

Sikerrecepteket is hozunk, hiszen nem szégyen mástól tanulni, meghívott előadóink máshol is használható módszertani megoldásokról fognak beszélni.

Az idei évben először újdonságként „Énidő” programblokkot állítottunk össze, amely bízunk benne, valamennyi résztvevő számára akár egy egész évre elegendő feltöltődést adhat, muníciót, erőt a napi munkában.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ismét gazdag programot tudunk figyelmükbe ajánlani!  És ismét egy igazi HR élményt, mert a konferencia a 3X-re tekintettel is bővelkedik az élményelemekben!

http://hrkonferencia.com/