Ugrás a fő tartalomhoz Betűméret növelés Betűméret csökkentés Akadálymentesítés Eredeti nézet
Menü

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Szakirodalom

Dr. Poór József, dr. Bóday Pál, dr. Kispál-Vitay Zsuzsanna – Trendek és tendenciák a kelet-európai emberierőforrás-menedzsmentben

Dr. Poór József, dr. Bóday Pál és Kispál-Vitay Zsuzsanna dr. szerkesztésében jelent meg 2011-ben a Trendek és tendenciák a kelet-európai emberierőforrás-menedzsmentben (Gondolat Kiadó, Budapest) című hiánypótló mű, amely az összehasonlító HR tudomány eszközeivel mutatja be a régió országainak emberierőforrás-menedzsment gyakorlatát, annak történeti átalakulását és fejlődését, a nemzeti kultúrák, a kommunikáció és a vállalati kultúra jellemzőit. Tizenegy országelemzés (Bulgária, Cseh Köztársaság, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia) vizsgálja részletesen az emberierőforrás-menedzsment helyzetét és történetét a térségben.

Ajánlom a könyvet a kelet-európai régióban működő magyar és külföldi vállalatok magyar szakembereinek, a magyarországi és a határon túli magyar nyelvű HR oktatás tanárainak és hallgatóinak, valamint minden érdeklődőnek, aki összefüggéseiben kívánja látni az emberierőforrás-menedzsment helyzetét, a jellemző trendeket és tendenciákat a régió országaiban.

Az ajánlót beküldte:
Dr. Dévényi Márta PhD
adjunktus
Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar