Ugrás a fő tartalomhoz Betűméret növelés Betűméret csökkentés Akadálymentesítés Eredeti nézet
Menü

Országos Humánmenedzsment Egyesület

Szakirodalom

SÉMATÖRÉS

Egy könyvről sokféleképpen lehet ajánlót írni. Bemutatva a tartalmát, kiemelve néhány főbb gondolatát, vagy beszkennelve a hátsó borítóját.

Van amikor én is élek ezekkel az eszközökkel, mert ezt tartom akkor optimális megoldásnak.

Viszont van amikor nem az optimálisra törekszem. Van amikor érezni akarok egy könyvet. Ez ilyen. Úgy is mondhatnám, hogy ajándék önmagunknak, a gondolataival, az inspiráló erejével és a struktúráltságával. Jó benne merítkezni, jó ott látni magunk mellett, hogy amikor egy kis “löketre” van szükségünk, akkor tudjuk,  van egy újabb könyv, amely erre alkalmas.

Aki ezt az érzést ismeri, annak nem is kell tovább ecsetelnem, aki viszont még nem, annak csak egyet mondhatok: kezdjen el ismerkedni vele(!)  – erre pedig a Sématörés c. könyv remek alkalom.

A HR szakmában dolgozó szakemberek nemcsak felelősek de érintettek is a magyarországi munkavállalók és az ő vezetőik mentális fejlődésében. Ők azok, akik valóban tehetnek is érte. Mi, mint OHE ehhez azt tudjuk adni, hogy az összes rendelkezésre álló információt biztosítjuk egy szűrőn keresztül, amely egy határozott értékrendszerhez való igazodást jelent. Ez a könyv is ezen az elven került most be az ajánlóba.

És, hogy a Sématörés mit is jelent tulajdonképpen? Azt hiszem a könyv elolvasása után mindenkinek mást és mást fog jelenteni, azonban Sárvári György ad egy kiindulási alapot hozzá. Elmondja az Ő definícióját, talán azzal a nem titkolt szándékkal, hogy nekünk is meglegyen a sajátunk!

A könyv OHE tagoknak kedvezménnyel megvásárolható, a regisztrációs szám feltüntetésével. Kérem szándékát jelezze az office@ohe.hu címen.

Lelkes olvasókat kívánok!

Pajor Mariann, OHE szakmai vezető